-> Регистрация <- | Справка | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1 | ||||||||
Новичок
|
![]()
А які є ефективні програми контролю робочого часу?
Мені така дуже потрібна, бо я сама хочу контролювати своїх співробітників, а не поручати цю справу відділу кадрів. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||
Житель
|
![]()
Обов'язково треба контролювати самостійно своїх підлеглих. Я з понеділка роздаю завдання, а потів веду контроль як все зроблено. В п'ятницю підбиваю підсумки. Все дуже просто та корисно для виробничого процесу.
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||||
Новичок
|
![]()
Мені це подобається. Ще питання - яку програму ви використовуєте для цього контролю за робітниками. Й що треба, щоб користуватися таким функціоналом?
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||
Житель
|
![]()
Мені подобається система обліку робочого часу «Бітрікс24» https://www.bitrix24.ua/articles/time_control.php зручна, безплатна, сучасна.
Кожен ваш працівник з ранку заходить в Бітрікс24 та запускає лічильник часу, на обід лічильник призупиняється на годину, після роботи виключається. Таким чином ви маєте уявлення скільки хто працює та як виконує завдання. За допомогою цього сервісу ви зможете бачити яв виконуються завдання та працюють співробітники. Мені дуже зручно використовувати в роботі цю програму у Бітрікс24, раджу і вам попробувати. ![]() Последний раз редактировалось Мартин; 27.04.2021 в 14:39. |
||||||||
![]() |
![]() |
X vBulletin 3.8.7 Debug Information | |
---|---|
|
|
![]() |
|
Template Usage:
Phrase Groups Available:
|