-> Регистрация <- | Справка | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1 | ||||||||
Новичок
|
![]()
Чи потрібен тостер в будинку чи ні, давайте обговорімо. Син просить купити тостер, щоб хліб підсушувати для сніданків, а я ось навіть не знаю чи варто на це витрачатися. А ваше яка думка?
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||
Житель
|
![]()
Обов'язково раджу купити тостер, точно не пожалкуєте. Смачний сніданок зранку вам гарантовано, вівсянку, тост та яйце всмятку - що може бути ліпше?
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||||
Новичок
|
![]()
Ви маєте рацію. Тільки який краще купити тостер підкажіть будь ласочка, а то я не дуже в цьому розбираюсь.
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||
Житель
|
![]()
Вам потрібно ось сюди https://bt.rozetka.com.ua/ua/toasters/c80145/ заглянути та вибрати тостер в магазині Розетка. Я там покупав собі, є дешеві моделі, є дорожчі.
Я вам раджу вибрати тостери різні та порівняти показники, вони ж різні. А я собі купив тостер BOSCH TAT5P425, 6 режимів обсмажування, 2 відділення, колір нержавіюча сталь - дуже файнезний. Користуюсь цім тостером кожен день, жінка та я полюбляємо, щоб був хліб гарно прожарений, а ось донька собі хлібці робить ледве підсушені. Їй такі більш подобаються. ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
X vBulletin 3.8.7 Debug Information | |
---|---|
|
|
![]() |
|
Template Usage:
Phrase Groups Available:
|