-> Регистрация <- | Справка | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1 | ||||||||
Житель
|
![]()
Зіткнувся з фінансовими проблемами, грошей немає і брати їх власне нізвідки. Може є організації, де можна взяти в борг невелику суму. Мені буквально до 5 тисяч потрібні гроші.)
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||
Житель
|
![]()
Складна ситуація, може бути варто дізнатися у друзів і знайомих чи є у них гроші, щоб зайняти хоч невелику суму.Набирати грошей де попало не вихід з ситуації. Принаймні мені так здається, варто бути більш обережним у фінансових справах.
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||||
Житель
|
![]()
Боюся, що це єдиний вихід із ситуації. Займав вже у всіх, давати у борг ніхто не хоче. А кредит би виправив моє становище. Інших якихось варіантів результату подій я не бачу ,крім цього звичайно ж, так що доводиться шукати якісь варіанти.
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||
Житель
|
![]()
Складно уявити таку ситуацію , коли немає у кого попросити допомоги, але в нашому суспільстві це стає нормою і скрізь потрібно розраховувати на себе. Щоб вийти з положення в якому ви опинилися, я рекомендую оформити терміновий кредит в Києві https://soscredit.ua/uk/poslugi-kred...redit-u-kiyevi тут ви можете взяти грошей на суму до 10 тисяч гривень . Як на мене, цих грошей достатньо щоб вирішити всі свої фінансові труднощі. Але не обов'язково брати таку велику суму, мінімальна позика стартує від 500 гривень. Наприклад я брав кредит на таку маленьку суму, коли за зарплати залишилося пару днів, а їсти вже було нічого.
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||
Житель
|
![]()
Раджу взяти кредит у Містер Кеш https://wikicredit.com.ua/ru/mistercash/ там лише 0.01% на добу, можна отримати на карту не виходячи з дому. Схвалення протягом 15 хвилин, а на карту я отримала гроші протягом години.
|
||||||||
![]() |
![]() |
X vBulletin 3.8.7 Debug Information | |
---|---|
|
|
![]() |
|
Template Usage:
Phrase Groups Available: