Привіт, у мене проблема, накрився навушник. Річ у тім, що я студент і дорогі версії не потягну. Можна щось максимально дешеве, але і в той же час працююче. Щодо фінансів, ну бажано не більше 1500 грн. І бажано швидше, а то домашні завдання ніхто не відміняв.
У-у-у-у... Я тебе розумію, брате. Сам був у такій ситуації. У нас у кімнаті з другом, у компі накрився кулер. А ще навушники були не дуже хорошої якості, приходилося частенько купляти новi.
Последний раз редактировалось Sargas; 25.11.2022 в 23:50.
А що там за ціною? І сам як по роботі, шум там і все таке. Просто якщо брати, то брати напевно. Ну, якщо, звичайно, немає пропозиції повернути неякісний товар при перевірці.
Знайшов для тебе чудовий варіант, за ціною взагалі копійки. Почитав відгуки, кажуть гарні, служать. Ну, він і розрахований для студентів, щоб могли потягнути. Ось назва, якщо що, Logitech G332, ці ігрові навушники https://www.3ona51.com/ua/ можна ось тут придбати. Зроблено з якісного пластика, розмір під вуха ідеальний. Ті, хто купив його, не скаржаться, навпаки, хвалять, за таку ціну це золота річ. Там уже справа ваша, вибирайте, дивіться, купуйте.